Lieve Bidi,

We spraken een tijdje geleden over het opnemen van akoestische nummers en video's met Scarlet Stories, en het was een wens van mij, Lisette, en Bram om een aantal covers op te nemen die veel voor ons betekenen, onze tributes. Eén van die nummers, Freak on a leash, heb je nog gehoord tijdens ons optreden in Little Devil met Klone. Na het optreden zei je nog dat je het een gave versie vond.

Een paar weken terug hebben we alle nummers live opgenomen. Van deze nummers was er voor mij één in het bijzonder waarvan ik niet kon wachten om je die te laten horen. Niet alleen omdat je wilde krullen mij altijd doen denken aan de zanger, maar omdat het nummer voor mij erg speciaal is en ik super benieuwd was naar jouw mening. Met dit in gedachte luisterde ik terug naar de master. We hebben je de versie niet meer kunnen sturen...

We dragen het nummer nu aan je op. Een ode aan Bidi, voor al je inspiratie, toewijding, motivering en passie. Je wordt gemist. Deze is voor jou.

For all friends, family, and all people affected by the loss of the great personality and person you were, we wish you all comfort and love.

Voor alle vrienden, familie, en alle mensen die geraakt zijn door het wegvallen van jou als prachtmens, we wensen jullie allen heel veel sterkte en liefs toe.

Liefs,
Carmen, Tim, Bram en Lisette
Scarlet Stories

Check out this video @ Vimeo with password: "Voor Bidi".